skip to Main Content

oktober: gezellige school

Pesten Past Niet- gezellige school

Gezellige school!?:  8 – 26 oktober

Gezelligheid zorgt voor een ontspannen sfeer waarin veiligheid, vertrouwen en verbondenheid gemakkelijker tot stand komen. Dit zijn preventief gezien heel belangrijke pijlers om pesten bespreekbaar te maken en te voorkomen. Een gezellige sfeer wordt bepaald door de manier waarop we met elkaar omgaan maar ook door de inrichting van de lokalen.

De gezelligheid van de klas, de speelplaats, de turnzaal en andere plaatsen binnen de school bepalen mee hoe kinderen en volwassenen met elkaar omgaan.

Een gezellige sfeer zal praten over pesten vergemakkelijken. Probeer individuele of groepsgesprekken over pest- of andere problemen daarom steeds te houden op een plaats waar de kinderen zich rustig en veilig voelen.

Het atelier binnen dit thema vindt plaats op woensdag 24 oktober van 10u30 tot 11u40. Dan werken we gedurende een uurtje samen met onze buddygroep richting een voorstelling  die we dan om 11u45 tonen aan de andere groepen (en ouders).

Back To Top
×Close search
Zoeken